Despre noi

MISIUNEA NOASTRA

 Ținta noastră este aceea de a oferi femeilor preocupate de imaginea lor accesorii de calitate care sa fie unice si deosebite. Alegerea unei genti,portofel,clutch sau orice alt accesoriu din piele naturala de sarpe reprezinta o declaratie de stil si eleganta.

 Integritatea, cunostiintele si serviciile pentru clienti au fost cheia succesului Snake-Skin. Suntem pe deplini angajati fata de clienti nostrii si de intreaga experienta a clientilor. Intelegem ca achizitionarea pe internet poate fi reticenta initial, lipsindu-i apsectul delicios, atragator – incercandu-l si interactiunea fata in fata cu care suntem mai confortabili. In spatele autenticitatii si calitatii tuturor produselor pe care le vindem se afla o vasta baza de clienti atat persoane fizice cat si juridice. S-ar putea sa nu ne fi intanlit niciodata personal dar intr-un fel ne-am atins unul altuia viata, fie prin prietenii cultivate, centre de interes sau pur si simplu atingand cu pasiune unul din produsele noastre finite.

 Fiecare femeie trebuie sa detina in mod accesibil o geanta de piele exotica, un obiect de moda clasic, unic, care sa poata sa rezistente ca mostenire de familie.

 Femeile isi doresc sa arate ireprosabil in fiecare zi, ocupate cu mentinerea si dezvoltarea acestei caracteristici placute oricui, o doamna dispune de putin timp liber ramas de aceea unul din lucrurile importante este sa aflati din timp ce este la moda si sa va bucurati de oferte. Acum puteti sa va bucurati de ceea ce conteaza pentru dumneavoastra mult mai usor on-line, va puteti face cumparaturile la un pret accesibil doar la un click distanta dintr-un singur loc, magazinul on-line Snake-Skin. 

 Eleganta si frumusetea femeilor sigure pe ele, ne-a inspirat. Feminitatea este o stare care vine din interior si se manifesta spre exterior. Feminitatea inseamna deschidere si a lasa lucrurile sa curga, a oferi si a primi !

Cu siguranta nu exista femei pentru care o geanta sa nu ocupe un rol important in viata lor. Este vorba de un accesoriu nelipsit din garderoba lor, este elementul care denota feminitate aducand stil si culoarea in viata femeilor.Fiecare femeie are dreptul de a-si pune in evidenta trasaturile persoanele iar geanta potrivita va reusi cu siguranta acest lucru. 

 Am petrecut 4 luni documentandu-ne de toate etapele unui lant de productie in materie de piele de sarpe, de la vanatoarea in salbaticie la crearea produsului finit. Am ales Indonezia ca fabrica pentru ca este cel mai mare exportator de serpi din lume.

SATISFACTIA DVS. ESTE GARANTATA prin motto-ul nostru: `  Diferenta dintre stil si moda este calitatea’ – Giorgio Armani.

 

 Va multumim cu sinceritate pentru increderea d-voastra si pentru decizia initiala de achizitiona de pe Snake-Skin.

Scroll to Top