Intrebari Frecvente

Produsele sunt din piele naturala?

Da, produsele sunt confectionate integral din 100% piele naturala autentica de piton.

Pielea de piton este foarte moale la atingere, are o durabilitate si rezistenta incredibila.Datorita conductivitatii sale termice ridicate, la atingerea mainilor se incalzeste rapid dand o senzatie tactila unica.

Pielea de piton poate fi de diferite tipuri sau poate fi adaptata in mai multe feluri. Poate fi mata, semi-lucioasa sau complet lucioasa.Lucram direct cu furnizorii internationali, magazinul Snake-Skin foloseste piele din Pyton cu certificat ICEC TSC410, de provenienta autentica.

Fiecare produs din piele de Piton va fi intotdeauna considerat o versiune ideala a unui cadou de lux pentru femei si merita o deosebita atentie si recunoastere.

Cat de rezistenta este pielea?

 

Pielea de piton este un material de inalta calitate, care va satisface foarte bine nevoile celor mai pretentiosi clienti.Este frumoasa, flexibila, autentica si unicata datorita faptului ca fiecare individ are amprenta unica.

 Este ideala pentru a crea produse care necesita abilitatea de a se flexa, ex- genti de mana,deoarece piele de piton se va flexa cu usurinta, nu se va cuta la indoire si isi pastreaza aspectul indiferent.

Accesorile executate din piele de sarpe sunt rezistente si durabile in timp avand capacitatea extraordinara de a isi pastra culoarea, textura si finetea de-a lungul anilor.

Pentru ce culoare sa optez?

 Indiferent daca alegeti culoarea naturala a sarpelui pentru a evidentia marcajele naturale de pe piele sau doriti sa va evidentiati printr-un accesoriu de o alta culoare glazed sau matte, ambele stiluri sunt la fel de disponibile in functie de preferintele d-voastra, stabiliti daca doriti un marcaj natural sau un marcaj natural incorporat sub o culoare pe care o alegeti.

Pielea de piton poate fi considerata cea mai sofisticata si rafinata dintre toate, este folosita mai frecvent pentru ca este una dintre cele mai frumoase piei care pot sa obtina culori vibrante. Poate fi bronzata si vopsita in diferite culori si nuante.

Cum sunt fabricate produsele noastre?

Produsele noastre sunt confectionate manual de catre experti din industrie, tocmai de aceea fiecare model este unicat si nu il veti mai regasi.

Confectionate doar din piele de piton 100% autentica din Indonezia, comercializate cu certificate de conformitate si de autencitate.

Proiectarea si productia este concentrata pe asigurarea integritatii produsului si pentru a indeplini standardele tuturor clientilor nostri.

De ce sa alegi imprimeul natural?

 

Deoarece este exact ca amprenta degetului nostru.

Fiecare individ are un imprimeu unic pe care nu il veti mai regasi la alt individ.

Avand in vedere acest considerent atunci cand il veti alege pe cel natural veti sigura ca acelasi imprimeu geanta/portofel/clouth nu va mai exista.

Scroll to Top